Character building

Δεν υπήρξα ποτέ υποστηρικτής των δεκάδων “how to” εντύπων που έχουν πέσει στα χέρια μου. Όμως οφείλω να κάνω μια εξαίρεση. Θα παρουσιάσω εδώ την εισαγωγή ενός μικρού οδηγού κατασκευής χαρακτήρα που είχε γράψει ένας φίλος μου κάποτε. Ο οδηγός αυτός έμεινε απλά στην εισαγωγή, καθότι παραμελήθηκε από το κοινό στο οποίο προβλήθηκε και ξεχάστηκε…
Εγώ προτείνω να τον εκτυπώσετε και να τον κρεμάσετε πάνω από το κρεβάτι σας.



ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ CHARACTER BUILDING

  • ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - Δεν υπάρχουν.
  • ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - Όχι εδώ! Δεν υπάρχουν.
  • ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ 'ΗΛΙΚΙΑ' - Δεν παίζει κανένα ρόλο.
  • ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ - Από τρεις φορές την εβδομάδα έως και καθημερινά.


ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗΣ

1. Προοδευτική Υπερφόρτωση
Ξεκινάμε κάνοντας πράγματα που μας είναι λίγο δύσκολο να τα κάνουμε και φορτώνουμε σταδιακά το πρόγραμμα με πράγματα που μας είναι φαινομενικά αδύνατο να τα κάνουμε. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να γνωρίζουμε τους φόβους μας.

2. Υψηλής Έντασης σύστημα
Σημαντικές και ραγδαίες αλλαγές συμβαίνουν στον χαρακτήρα όταν βρισκόμαστε εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα αντιμέτωποι με άγνωστες καταστάσεις και προβλήματα. Εδώ ίσως βοηθήσουν και οι φίλοι μας. Γενικότερα, αυτοσχεδιάζουμε.

3. Super Set σύστημα
Εδώ βρισκόμαστε σε κατάσταση ετοιμότητας για όσο χρειαστεί, μέχρι την τελική μας κατάρρευση. Δύο από τα σημαντικότερα είδη αυτού του συστήματος είναι η σωματική εξάντληση και η συνεχής επαφή με το αντικείμενο του φόβου μας. Ο στόχος μας είναι το μπλοκάρισμα της σκέψης και η πρόκληση του συναίσθηματος της οργής. Η επιτυχία ενός super set φαίνεται στην τελική ολοκληρωτική αδιαφορία μας για οτιδήποτε.

4. Σύστημα Heavy Duty
Εδώ δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Για παράδειγμα, μπείτε στο αυτοκίνητό σας και προκαλέστε μετωπική σύγκρουση με νταλίκα. Αν επιζήσετε, θα έχετε κάνει ένα σημαντικό βήμα...







1 σχόλια:

Απόστολος είπε...

Δείτε κι αυτή την ταινία.